GOEV | Инвестиция в недвижими имоти

В продължение на 15 години GOEV проектира интериорен дизайн с индивидуалност и стил. Практиката ни показа перспектива в стратегията да бъдем инициативни и винаги една крачка преди търсенето на пазара. Постигнахме го с характерния почерк на студиото ни. Услуга, която подобрява предлагането на проектите ни на пазара и удовлетворява още повече крайния потребител. Студио GOEV инвестира собствени средства в имоти с архитектурна стойност. Осъществява проект и цялостна реализация на интериорен дизайн, и представя на клиентите си напълно готов за ползване имот с възможността, след закупуване,  да се нанесете още в същия ден.

Закупувайки имот, получавате възможността да се нанесете още в същия ден.Клиент-август
В процес на планиране на всеки следващ имот, основна отправна точка на проекта ни е таргет групата на нашия евентуален купувач. Опитът показа, че преобладаващ процент заинтересовани към обзаведените ни имоти потребители, са група, която наричаме “клиенти-август”. Пример за такива са семейства с чуждестранно местожителство, които търсят имот за живеене по време на престоя си в България или планират окончателно заселване, например след достигане на пенсионна възраст. Типичния “клиент-август” желае изгодна и дългосрочна инвестиция, без непредвидени рискове. По време на комуникацията ни, тези потребители се запознават с параметрите на предлаганата от нас услуга и се убеждават в далновидността й. Покупката и обзавеждането на имот е продължителен процес, свързан с избор на материали и доставчици, извършване на огледи и организация на документи, които изискват личното присъствие на клиента.  В този случай студио GOEV е партньора, който ви спестява всички тези процедури, предлага най-близкия до нуждите ви имот, напълно обзаведен до последния детайл, а ключовете му, може да получите още в деня на покупка. Стойността на закупения от Вас имот се оказва в пъти по-изгодна, в сравнение с тази на европейския пазар.

Планирате инвестиция в имоти? Студио GOEV е вашият партньор при избор на локация, планиране на предстоящи разходи, проектиране и реализация на проекта.

Работата ни е да проектираме естетичен и функционален интериорен дизайн. Студиото реализира проекти, конкурентни на най-актуалните имоти от среден и висок клас. През дългогодишната си практика, усъвършенствахме уменията си в оценката на архитектурната стойност, предимствата и потенциала на имота. Множеството осъществени проекти, направиха анализите ни все по-коректни и детайлни с времето. Успяхме да изградим реалистичен образ на най-предпочитаните имоти от широкия кръг потребители.

Интериорния дизайн в съчетание с финансовата култура, която възпитахме през годините, ни помогнаха да осъществим идеите си. Цялостната реализация на интериорен дизайн с планиране и контрол на всички етапи на изпълнение, е почеркът, който ни отличава. Студио GOEV избира, закупува и оформя самостоятелно финансовата рамка за реализация на недвижимата собственост, в ролята на бъдещ свой проект. Благодарение на инвестиционните ни практики сме наясно колко важно за клиента е разумното вложение. Услугата ни е насочена към инвеститори, които предвидливо влагат средствата си в имоти с потенциал.

Планирането на проект започва с избор на локация. След откриване на местоположение с архитектурен и инвестиционен потенциал, закупуваме, реновираме или предприемаме стъпки за реализация от груб строеж.  Във втория случай, дизайнът се проектира по време на грубия строеж. По този начин се елиминират недостатъците на сградата, за да се разгърнат максимално функционалните предимства. При реновиране, проектираме новости и подобряваме пространствата, които залагаме в имота. Финансовата рамка, времето за проект и реализация се планират предварително и протичат под засилен контрол на изпълнение.

Представяме напълно завършен и обзаведен имот - от първата тухла на сградата, до приборите за хранене в трапезарията.

 

Представяме нашия последен проект, който визуализира познанията ни.
Апартамента е ново строителство тухла от 2019 г. Закупен, проектиран, построен и обзаведен от студио GOEV. В планирането на този имот важна стъпка беше избора на локация и строителна фирма. Работата по проекта започна още в периода на груб строеж, в хода на който се запознахме с архитектурните предимства, както и установихме и отстранихме някои недостатъци в плана на сградата.

Финалния интериор реализира увеличено пространство на функционалните помещения, за сметка на коридорите и общите пространства. Всекидневната и кухнята са разделени на зони, с цел максимално ефективното им използване от потребителя, а спалнята, с преходни баня и тоалетна , създава условия за комфортно уединение.
Стремежът за голяма баня, свързана с помещението за почивка и сън, беше допълнително предпоставен от плана на сградата и някои законови съображения. Това доведе и решението да разположим душ кабината между спалнята и тоалетната, като осигурихме индивидуален дотъп до нея и от двете помещения. В апартамента е отделен и малък функционален кабинет.
Интериорът е решен в топла и студена гама, с детайли от стъкло, а акцента пада върху открояващите се златисто-медени нюанси. Площите и покритията, подложени на по-сериозна експлоатация, са от гранит и мрамор. Входната врата е внимателно подбрана, с висок клас на италианската марка DIERRE. Интериорните врати са изпълнени до тавана, в комбинация със стенните облицовки, декорирани от италиански фурнир, кожа, тапет от каучук и златисти профили.  Заложено е на ярко осветление от вградени осветителни тела и лампи тип прожектор, които подчертават различните нюанси и стъклените плоскости, създавайки блясък и усещане за лукс. 
Мебелировката е изработена по индивидуален дизайн от висококачествени материали: италиански фурнир, боядисан МДФ, гранит и нашита кожена тапицерия на меката мебел. Спалнята олицетворява класическата представа за уют -  шумоизолиращи тапицирани и фурнировани стени, вграден шкаф с тайник за ценности и функция на тоалетка, стъклена гардеробна, осигуряващи максимално уединение.

Кухнята разполага с условия да бъде сърцето на дома с високофункционално, цялостно оборудване за домакински и битови нужди. Подбрани са уреди с висок енергиен клас в полупрофесионалната гама продукти, на марки-лидери в кухненското обзавеждане. Част от оборудването включва вградена система за пречистване на водата GROHE, хладилник LIEBHERR, газов котел VIESMAN, фурна, микровълнова, миялна машина и бойлер BOSCH, пералня и сушилня WHIRLPOOL. Всички шкафове в кухнята са с електрически механизми на BLUM. Предивдена е и луксозна витрина за вино и други алкохолни  напитки.
Разделянето на апартамента на функционални зони има за цел да достави пълен комфорт на клиентите ни. Като допълнение, изградихме и интелигентна система “Smart Home Automation  - Schneider electric”, която управлява  осветлението с готови сценарии за целия апартамент, за разнообразно усещане и настроение, с възможност за персонализиране на осветителни сюжети по личен избор. Отоплението и охлаждането с уреди VIESMAN/FUJITSU, контрола на достъп до входната врата, гаража и видео домофон, също се контролират чрез Smart Home Automation. 
 

Стандарта на живот се определя от средата, в която живеете.

Подробно можете да се запознаете с етапите ни на работа


  назад